_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fra Tusenogenhatt til a beautiful living

Hei, og velkommen hit til meg. Før blogget jeg under navnet "Tusenogenhatt", men nå følte jeg at tiden var moden for litt endringer. Så her kommer en ny blogg. Det tekniske er under utarbeiding, men følg med. Plutselig er vi i gang her inne.

Hilsen Julianne

A magnolia