_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

A slow, wholehearted weekend

A slow, wholehearted weekend

_DSC8876.jpg
_DSC8634.jpg
_DSC8847.jpg
_DSC8671.jpg
_DSC8658.jpg
_DSC8663.jpg
_DSC8777.jpg
_DSC8709.jpg
_DSC8726.jpg
_DSC8783.jpg
_DSC8820.jpg
_DSC8830.jpg
_DSC8851.jpg
_DSC8860.jpg
_DSC8876.jpg

So, about this slow living thing.. I've started to become really good at enjoying my weekends. The clue is to not make any plans. At all. And just let the day unfold itself. Wanna grab a double latte? Sure! Wanna go and look at the colourful trees before we head back home? Yeah. We dont have anything else to do, right? We invited my in-laws for dinner spontaneously. We ate Bacalao with rosemary and lemon and homemade focaccia. How can one be spontaneously in a world thats made up by full schedules and planning? And as long as I keep making fewer plans, I get the chance to breathe more into my stomach. And I sure need that as the days gets shorter and I get more affected by the lack of light. This "slow living"-thing, is really something for me. 

The kindest burglar there is

The kindest burglar there is

Our wedding pt.1: Preparations

Our wedding pt.1: Preparations