_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

The becoming of a mother

I feel so lucky when my friends let me practice my photo skills. And my dear friend Jeanette, who is becoming a mother at the end of november, let me capture the beauty of her transitioning. Now she is somewhere in between being the woman she used to be, and the becoming of someone new; A mother, a guardian and a source of wisdom that she is to spend the rest of her life passing down to the little girl in her womb that is waiting to be born. 
And we are all waiting to get to know her. Who is she? Who will she be? 

We're waiting for you, little girl. You are so loved and wanted. 

Ten things

All purpose cleaner on bottles