Slow challenge dag 4: Ikke klag en hel dag

Jeg var litt usikker på om denne var gjennomførbar. I første omgang omhandler det at jeg elsker å klage (haha). Jeg har med årene blitt svært miljøskadet av et studie som går ut på det å problematisere alt og verden rundt meg. Alt skal settes under debatt. Men denne dagen skal jeg ikke klage, og jeg skal heller fokusere på noe som burde få enda større plass i livet hver dag: takknemlighet.  

_DSC9569.jpg

Jeg har så mye å være takknemlig for. Jeg har en fantastisk mann, et trygt hjem og en varm seng å sove i hver kveld (hver kveld tenker jeg på de som ikke er like heldig). Jeg har fantastiske venner som har gjort en solid innsats over flere år for å ta vare på meg, og jeg har en herlig familie. Samtidig påberoper jeg meg retten til å være takknemlig og stolt(!) for det jeg har fått til de siste årene med tanke på utdannelsen. Som legen mi sa til meg i dag: det var slettes ikke gitt, men det gikk likevel. Det jeg sitter igjen med er en følelse av at jeg klarer å ro meg gjennom utfordringene jeg møter, og derfor har jeg også bestemt meg for å begynne på norsk årsstudium etter jul. Så i anledning å ikke klage, skal jeg heller rose meg selv litt. Og jeg utfordrer deg til å gjøre det samme. 

Kan ikke du som leser dette være så snill å dele hva du er stolt av i kommentarfeltet? Det hadde vært utrolig hyggelig å lese. La oss være litt snille med oss selv hverandre i dag.