_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Kvelden før kvelden

Som mamma sa nettopp: lillejulaften kom som julekvelden på kjerringa. Vips, så var vi her!

_DSC1983.jpg

I morges ble juletreet hentet inn og latt stå i noen timer for å folde seg. Hver minste lille krok ble skrubbet rent i går, og i dag trengte vi bare å pynte og slappe av. 

_DSC1976.jpg

I år har jeg to julekjoler som jeg veksler mellom. En rød vintage som ble kjøpt i vår og denne som jeg kjøpte på Indiska helt nylig. 

Vi har hengt opp julekulene vi kjøpte på julemarkedet i Berlin i fjor. Det er så fint å kunne kjøpe noen julekuler fra stedene man har reist, slik at man alltid henger opp minner når man pynter til jul. 

Også to fugler i tynt glass ble kjøpt inn i Berlin. De matcher de tilsvarende fuglene jeg har etter min bestemor på farssiden. 

_DSC2091.jpg

Det er tente lys i hvert hjørne og på hvert bord. I hele huset har roen senket seg. 

_DSC2078.jpg

Det er stille og rolig. 

Vi har krøpet ned i sofaen med hver vår bolle grøt og ser på den nest siste julekalenderepisoden. Og Kvelden før kvelden.   

_DSC1950.jpg

 GOD JUL,
til alle dere fra meg.
Ta vare på hverandre, 
og gled en som ikke har det så bra. 

Den nest siste dagen

Et historisk skråblikk: Den naturlige julen