_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Søndag

Hei første søndag i advent. Jeg innså straks etter jeg stod opp at vi har gjort en elendig handlejobb denne uka, og derfor har de siste dagene båret preg av "man tager det man haver" i kjøleskapet. I dag skal jeg begynne redigeringsjobb av bilder jeg tok på fredag, skrive takkekort og planlegge siste innspurt av julegaveinnkjøp. Jeg skal også kaste meg tilbake på "slow challenge", som måtte vike for en reise til hjemlige trakter og deretter en annen tur like etterpå. På tirsdag skal jeg omsider få se Fleet Foxes, og derfor hører jeg meg opp på musikken. Sola skinner, så kanskje jeg må ta meg en tur ut i samme slengen? 

Ha en kjempefin første søndag i advent!

Slå krans om adventstiden

Lørdag i bilder