Velkommen advent på en fredag

Velkommen advent. Den varme, kalde tiden av året hvor vi tenker på andre og luner oss inn i hjemmene våre. 

_DSC0278.jpg

Jeg hørte på P2 i morges, om pakkekalenderens plass i samfunnet og hvordan vi bruker 1,2 milliarder i året på pakkekalendere. I år har jeg fått en te-kalender fra Pukka hos mamma. Og jeg føler det er helt innenfor med en ny tesort hver dag fremfor det å få mange ting jeg egentlig ikke har bruk for. 

_DSC0287.jpg

I går skulle vi henge opp stjerner og sette opp adventstaker, men fikk ledningstrøbbel og måtte utsette opphenging. Vi fikk hengt opp litt pynt likevel. Jeg lagde disse to superenkle kransene som jeg hadde lyst til å pynte vitrineskapet med. I år har jeg planer om å pynte litt annerledes og litt mer enn jeg gjorde i fjor. Og jeg planlegger å pynte jevnlig gjennom adventstiden, både ute og inne. 

_DSC0291.jpg

Når jeg stod opp i morges var det første jeg kjente duften av eucalyptus, klementin og svibler. Julefølelsen kom krypende ned trappa. 

_DSC0294.jpg

Og jeg elsker de varme lysene fra stjernene og stakene. 

_DSC0308.jpg

Jeg elsker også dette nye stuebordet vi kjøpte for noen av bryllupspengene våre. Vi har brukt lang tid på å finne et bord vi ser for oss å ha i mange år, og endelig falt valget på dette bordet fra Gubi. Vi lette etter et bord som var enkelt, stilrent og tidløs nok til at det kunne passe inn hvor enn vi bor. 

_DSC0302.jpg

Minuset er at bordet er i logrehøyde, så vi må velge med omhu hva slags gjenstander vi setter på bordet når Balder er i nærheten. 

_DSC0318.jpg

I dag skal jeg fotografere en helt ny person. Jeg gleder meg veldig. Ønsker deg en nydelig fredag!