_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

A thursday breakfast and a song

Happy Thursday! It's the day before the weekend starts, and I really like thursdays. Like I'm full of expectations, or something. 

 I slept in after a long day with studies and dance practice in Oslo, yesterday. Today Im just planning on drinking coffee, meeting up with a friend, doing some reading and workout later on. I'm kind of in a hurry, so I just wanted to say hi! Today's breakfast is a really quick porridge and a green smoothie with some chia seeds (i did not like it, actually. Raw spinach is NOT my cup of tea). 

Anyways, I just wanted to share a song with you before i start the rest of the day. This one. Im hooked! 

Have a beautiful day. Wish you all the best!

Et blikk på lørdagen

What 2016 taught me