All things beautiful on a thursday

Dagene mellom søndag og torsdag forsvinner alltid like raskt som de kommer. Det kan være fordi det er de travleste dagene i uka for min del. Det er alltid de dagene der jeg pendler, der jeg skriver, der jeg jobber mest. Plutselig kommer helga, og jeg føler alltid jeg ikke har fått gjort like mye som jeg skulle. Men kanskje jeg tenker slik fordi det er så mye fint som ligger i lufta som får meg til å føle at jeg ikke får gjort like mye hardt arbeid som jeg egentlig gjør.

Jeg må faktisk ta meg en liten tenkepause for å reflektere over alle små og store ting som er så godt for tiden. Som gir meg godfølelsen. Den der deilige, rumlende, glade følelsen i magen. Jeg innså plutselig at det er så mange ting, så tenkte jeg å liste alt sammen opp.En søvnrytme som stabiliserer seg, stadig ny musikk som dukker opp i Spotify-lista mi og mange invitasjoner til å være med på aktiviteter med nye folk. En overlykkelig labrador.  

_DSC2494.jpg

En glad gjeng som møtes hver uke for å danser seg til endorfinrus. Å møte nye mennesker som blir gode venner og gir hverandre klemmer når man sier hei og hade. Nære, varme samtaler med hjertevenner. Å høre at noen er glad i meg. Men også å kunne si at jeg er glad i dem tilbake. Gamle venninner som kommer på besøk. Å drikke kaffe med nye venninner. Planlegge danseshow. Være kreativ og lage kostymer sammen. 

Men også blomster som holder seg friske i flere uker. 

Men også blomster som holder seg friske i flere uker. 

Å kunne gjenvinne litt motivasjon til å gjøre det fint hjemme (Jeg har ikke hatt så mye glede av det siden før jul, og har heller ikke lagt så mye energi i det. Noe instagramkontoen min har fått lide for). Å lære masse nytt. Som nye måter å trene kroppen sterk på, som ryggskaden min har hatt så utrolig godt av. At dagene blir lengre hver dag. At min forlover og beste venninne er så bevisst på sende meg meldinger flere ganger i uka, bare for å la meg vite hva jeg betyr for henne. 

Å skulle ut å spise middag med vennepar, eller kunne invitere til sosialt lag med nye venninner. Eller de nye symøtene vi jentene i Håvards vennekrets har begynt å ha sammen. Faste yogatimer og en økende smidighet i kroppen. En skuffe full av kaffebønner klar til kverning. Gjærbakst. At jeg har funnet et sted i Kongsberg der jeg får tak i surdeigsbrød. At jeg har funnet en shampoo jeg ELSKER lukta av. At jeg spiser mindre kjøtt enn før. 

At jeg stadig oppdager nye ting om meg selv. Enten igjennom å praktisere stillhet eller fordi vanskelige stunder har brakt med seg lærdom. At jeg opplever meg som sterkere enn jeg hittil har vært. At jeg ser at jeg kan. Og at jeg duger. At jeg begynner å forstå litt mer om hvor jeg vil hen i livet.

At jeg har funnet mennesker på min vei som inspirerer meg. At en god kaffekopp kan føre med seg så mye bra. At mamma skal være her i to uker. At denne sangen gjør meg lykkelig til beinet. At vi skal møte konditor til bryllupskaka vår, og at vi skal planlegge menyen. Håvard har funnet bryllupsdressen, og den store dagen blir stadig en realitet. 

Små gleder som er store overalt. 

 

<3