Et blikk på lørdagen

Hei lørdag. 

Siden før jul har jeg hatt lyst til å teste ut treningsopplegget til Jenny, som heter Inspired Movement. Og i dag var visst dagen til å teste det ut. Hurrameg rundt, så gøy! Og annerledes.

Vi kjørte inn til Oslo tidlig og var allerede på trening før klokken 10. I en time krøp vi rundt på gulvet som elefanter, frosker, katter og hunder. Vi hang i ringer, stod på hendene og viklet kroppene våre inn i rare positurer. En annerledes og naturlig måte å bevege kroppen på, inspirert av dyrs og vår naturlige mobilitet. Og jeg gikk der ifra med ny energi, masse livsglede og ekstremt mye inspirasjon til hvordan man kan bli sterk i kroppen uten å låse seg fast til et treningssenter. Ikke minst i forhold til det å finne frem den barnslige måten å bruke kroppen på. Hvorfor sluttet man egentlig å klatre i trær, for eksempel?

Håvard var utrolig flink. Og jeg er glad vi begge likte dette like godt. Da har vi i det minste funnet enda en ting vi kan gjøre sammen. 

Siden vi befant oss på Kyrre Tæxnes studio på Vulkan, var vi rett ved siden av Mathallen. Og for å belønne vår egeninnsats gikk vi til Mathallen for å få litt mat i kroppen. Og drikke en god kopp kaffe. Det blir jo ikke ordentlig helg før man har fått en god kopp kaffe?

Jeg måtte selvfølgelig innom å snuse på økologiske matvarer. 

Og matvalget fallt på intet mindre enn nystekte surdeigsbaguetter med ost og skinke, og økologisk eplemost med ingefær. <3 Økologisk. Hjertet jubler!

Vi delte så et wienerbrød og drakk dobbel americano. På nabobordet satt det et gammelt ektepar. Mannen utbrøt "Ja, nei, NÅ koser vi oss SKIKKELIG, altså!". "Ja, jeg SA JO at dette var en god idé!" svarte kona. Jeg så på Håvard og sa "Hvorfor sier ikke DU at du koser deg!?" Og han svart "MEN JEG GJØR JO DET!" Så lo vi og drakk kaffen vår før vi gikk en tur langs Akerselva. 

 

_DSC2438.jpg

Vi stoppet opp og kikket på alle hengelåsene på broa. 

Vi lurte blant annet på om Grethe og Fredrik fremdeles er kjærester. 

Og om denne brua kan bære flere enn 100 menn. 

Og jeg beundret stadig de gamle bygårdene og erget meg over at man ikke bygger tilsvarende lengre. 

Så kjørte vi hjem og sov en time på sofaen, før vi gjorde nødvendige ærender og spiste middag. Nå deler vi sofakroken, leser vi hver vår bok og skal snart ta kvelden. Håper du har hatt en fin lørdag!

Julianne RydbergComment