_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Friday

Hipp hurra for fredag! Og FOR en fredag det har vært! Sol hele dagen. Åpne jakkekrager, bar asfalt, kaffe i sola og ferske blomster på bordet. Denne uka har vært et jag uten like, og når fredagsfølelsen endelig melder seg er det som å lukte på frihet og ro. Denne uka og neste uke er jeg gressenke, så etter en lang husvask (med denne sangen på høyttaleren) og mat, ser jeg frem til å synke ned i sofaen under pleddet. Forkjølelsen jeg fikk sist uke har nok en gang blusset opp, og jeg har ikke lyst til å gjøre noe annet enn å ligge i sofaen for å kose meg med å synes synd på meg selv. Det er lov av og til. Og selv om gullrekka er en storfavoritt hos de fleste, skal jeg ha det stille og lese gjennom Bleubird-bloggen, for å sanke inspirasjon.

Ha en nydelig helgestart!

Sunday breakfast

KVINNEDAGEN