Green livingroom

Om ikke lenge har vi bodd i huset vårt i to år. Men det er ikke før nå at jeg føler vi har fått en stue der jeg kan gå inn i rommet uten å finne feil og mangler. Og ja, jeg vet det bare sitter i mitt eget sinn. Men jeg følte hele tiden at jeg ville finne et uttrykk som sa noe om oss, som fortalte hva vi liker og hvem vi er som samboere. Endelig har vi funnet en farge som begge er like tilfreds med, som knytter fargene i rommet sammen på en mye bedre måte, og som passer til tapeten vi har på spisestueveggen vår. Sistnevnte var en veldig vanskelig oppgave, og jeg måtte gjennom ganske mange grønnfarger før jeg fant den riktige. Håvard var nok ikke superbegeistret over å måtte male stua igjen, men til mitt forsvar malte jeg stua selv de to siste gangene ;) 

Nå må jeg tilbake til masterskriving. En oppgave som tydeligvis ikke vil skrive seg selv. Og noen ganger tror jeg ikke at jeg selv ønsker å skrive den. Så nå må alle luker spikres fast så jeg kan isolere meg med den i noen timer. Jeg har sittet fast i samme kapittel i flere måneder uten å komme meg noen vei, men nå tror jeg endelig det begynner å løsne. Kryss fingrene for meg!