_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Happy dog on a happy day

Den siste tiden har været vært helt fantastisk. Og bare siden jeg tok disse bildene har nesten all snøen blitt borte. Vi tok frokosten utendørs og inspiserte gjerdespilene slik at vi kan planlegge å få opp stakitten så fort som mulig. I mellomtiden gikk Balder løs. Uten halsbånd, uten alt. Bare fri som fuglen. Mye skulle snuses på og bæres, og det gjør meg så glad å hunder kunne gå fritt. Slik vi alle levende vesener egentlig burde få. Vi har ikke store hageflekken her vi bor, men vi skal få mest mulig ut av den. Og målet er å ha en hage der vi bare kan slippe han ut uten å tenke på at han løper etter nærmeste katt, eller boffende mot alle som kommer på veien. 

Disse dagene som kom og gikk

Refleksjoner på en onsdag