Siden sist

Siden sist har jeg feiret Fastelavn med min niese som er på vinterferie fra den nordlige delen av landet.. 

Vi har besøkt Kongsbergmarken som åpner i forbindelse med den årlige vinterfestivalen. 

Har jeg tatt med meg lillesøster og niese til Oslo for litt etterlengtet kvalitetstid. Noe som ikke kommer for ofte når vi bor på ulike steder av landet.

Vi har spist lunsj på Nighthawk Diner. Burgere, Cæsarsalat og Chili Cheese Fries. 

Jeg og H har også prøvesmakt kaker til bryllupet. Jeg fallt for ostekaka og krysningen mellom pasjonsmousse og sjokolademousse. Jeg gleder meg skrekkelig til å smake på dette igjen. Og flaks for oss kan vi spise de samme kakene i kakedisken, siden cateringen har egen kafé. Condelica i Drammen.

Og i dag startet vi dagen med nykvernet kaffe og ovsstekt potetomelett med serranoskinke. 

Vinterferie, altså.

Vinterferie, altså.

Jeg kjemper mot en dårlig blogglyst og innser stadig at dette er et overskuddsprosjekt. Instakontoen min har mistet ganske mange følgere, og jeg føler ikke for å legge så stor innsats i sosiale medier akkurat nå. Noen ganger må det virkelige livet bare leves. Og det er så deilig. Så plutselig kommer inspirasjonen tilbake og bloggingen blir litt hyppigere. Men akkurat nå må den bare komme i rykk og napp. Og jeg håper du ikke straffer meg for hardt for det. I stedet kan du høre på Thomas Dybdahls nye album.