Sunday breakfast

En myk start på en myk søndag. Denne frokosten er veldig i vinden om dagene: gresk yoghurt og ymse frukt og bær. Og bittelitt økologisk akasiehonning og rå kokosflak. Jeg er veldig glad i kombinasjonen bringebær, blåbær og kiwi. Ved siden av har jeg lagd en kopp powerbullet coffee, som regelrett er fettkaffe. Her har jeg kjørt kaffe, kokosfett og en liten skje med smør sammen i blenderen. Det er en liten frokost i seg selv og hjelper deg i aller høyeste grad å holde blodsukkeret stabilt utover dagen. Den er perfekt som en kjapp frokost når man har dårlig tid. Det er noe jeg lærte for lenge siden hos min gode venninne Linn, som nå jobber hos Vita Univers
Jeg har visstnok også fått luftveisinfeksjon i løpet av foregående uke, så jeg er veldig lite fungerende og kan ikke gjøre noe annet enn å holde meg i ro den kommende uka. Så det er et bevis i seg selv om at du burde vente til du er helt frisk fra en forkjølelse før du trener. Og samtidig huske på å kle deg godt selv om det blir varmt når sola skinner. Vi blir virkelig lurt av varmen fra sola, og nå forstår jeg omsider hva mamma mente med at "varmen lyver" da jeg var liten. Som trøst hører jeg på den nyeste singelen til Fleet Foxes, som jeg føler jeg har ventet på i hundre år. Hør den her.