Ten things

1. Denne kjolen fra Asos, som jeg har SÅ lyst på til sommerens bryllupsesong.
2. Fiona Indian Duster Coat fra Odd Lovin
3. Når Amal Clooney går til FN for å adressere de grusomme angrepene på Yazidifolket i Irak, er tabloidene langt mer opptatt av hva hun har på seg og den voksende "baby bumpen". Og jeg blir nok en gang oppgitt over hvordan kvinnelig intelligens ignoreres i media og politikk. 
4. Kokosyoghurten som jeg tenker å lage denne uka. Forberedelsesvideoen finner du her
5. Jeg er på utkikk etter bryllupsko, og er helt lost på hva jeg vil ha. Egentlig vil jeg bare ha sandaler, men skredderen min mener jeg burde ha et par pumps til kirka også. 
6. Pop på nordnorsk er i vinden, og jeg ELSKER det. Kristian Kristiansen har en fantastisk sang som jeg har falt pladask for! 
7. Jeg drømmer om bryllupsreise og nye bikinier fra Zaful
8. Balders halsbånd begynner å bli utslitt, så jeg ser litt rundt etter alternativer
9. Denne kaffekjelen i copper. 
10. Etter at Balder spiste opp mine hvite Birkenstock (som var en stor sorg, ettersom de var helt perfekte for min plattfot), har jeg vært nødt til å se etter et nytt par. Og selv synes jeg disse med gullspenn var ganske så snasne.