_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

CABIN LIFE

Vi startet påskeferien med en hyttetur i Porsgrunn. Vi er flinke til å ta oss tiden til å møtes når det har gått for lang tid siden sist. Og vi har ledd. Å, som vi har ledd sammen. Helt ubetinget. Helt ustriglet. Jeg kommer aldri helt over hvor energiberikende det er å være sammen med folk man er glad i. Og når været er dårlig ute, har vi krøpet oppi sofaen med pledd og litervis med presskannekaffe. Timene fløy avgårde når vi spilte Alias, og frokostsamtalene likeså. Da jeg og Hanne bodde sammen i Tønsberg var dagene akkurat sånn. Nå gjør vi det beste ut av de få dagene vi får sammen når vi først møtes. Men jeg verdsetter dem så veldig. 

Påskefunn

Når nordnorske mødre kommer på besøk