Fredag i bilder

Ai, for en fredag. For et race. 

Den startet så rolig, med en lang morgen i slåbroken. En lang dusj, radioen på, frokosten på ovnen. 

Som jeg tok med meg i senga sammen med macen og den nyeste episoden av Fargo. 

Et par knekkebrød med egg, noen skiver ost og tomater sammen med grapefruitjuice og nykokt kaffe. Så enkelt, men så digg. 

Etter en stressende dag, løpende rundt i Oslo for å koordinere kollokviearbeid med to medstudenter og innspilling av podcast, løpte jeg ned på Mathallen som var rett ned i gata. Der møtte jeg Sahra, som er forloveren min og min beste venninne. Vi snakket om forhold, bryllup og hvordan vi skal feire 30års laget vårt. Jeg måtte så løpe ned til bussen og reise hjemover. 

Der ventet nystekte surdeigsbrød fra Øyvinds Microbakeri og deilige kanelsnurrer. 

Og en god, gammeldags norsk taco. Takk til min kjære! 

Nå venter quiz med venner og kanskje noen kalde øl. Ha en fin fredag!

Julianne RydbergComment