_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredag i bilder

Ai, for en fredag. For et race. 

Den startet så rolig, med en lang morgen i slåbroken. En lang dusj, radioen på, frokosten på ovnen. 

Som jeg tok med meg i senga sammen med macen og den nyeste episoden av Fargo. 

Et par knekkebrød med egg, noen skiver ost og tomater sammen med grapefruitjuice og nykokt kaffe. Så enkelt, men så digg. 

Etter en stressende dag, løpende rundt i Oslo for å koordinere kollokviearbeid med to medstudenter og innspilling av podcast, løpte jeg ned på Mathallen som var rett ned i gata. Der møtte jeg Sahra, som er forloveren min og min beste venninne. Vi snakket om forhold, bryllup og hvordan vi skal feire 30års laget vårt. Jeg måtte så løpe ned til bussen og reise hjemover. 

Der ventet nystekte surdeigsbrød fra Øyvinds Microbakeri og deilige kanelsnurrer. 

Og en god, gammeldags norsk taco. Takk til min kjære! 

Nå venter quiz med venner og kanskje noen kalde øl. Ha en fin fredag!

Saturday

Øyeblikkene innimellom