Påskefunn

Når mamma er på besøk, har vi en tendens til å shoppe litt mer enn vi vanligvis gjør. Og kanskje litt mer nå enn vi gjorde tidligere da jeg bodde i nord - siden vi sjelden ser hverandre. Så i løpet av tiden hun har vært her har det naturlig nok blitt noen innkjøp. I morgen reiser hun hjem igjen, og jeg gruer meg litt. Påskeferien har vært fin, og det har gjort så godt å ha kvalitetstid med familie igjen. 

Vi har kjøpt flere frø, som har blitt til flere squashplanter som forøvrig vokser i rekordfart!

Jeg fant disse glassene og denne skjeen til 45,- kroner på brukten.. 

Og dette engelske porselenet. 

Og jeg elsker gammelt blått porselen, med klassisk fine motiver på. Eller blomstermotiver. Og jeg har nylig ryddet ut mye skrot fra skapene og ønsker kun å kjøpe nytt hvis jeg virkelig føler at jeg blir glad i tingene jeg kjøper. Ikke bare kjøper noe fordi det er fint. Erfaring tilsier at jeg ender opp med å bytte det ut igjen litt for raskt, og det synes jeg er veldig uøkonomisk. 

Til og med baksiden at asjettene er fine! 

På et tilfeldig besøk hos Stil-i.no på Revetal, påskeaften, ble en liten vinballong og en gammel melkeflaske med meg hjem. Jeg har lett etter en liten vinballong i flere år, så hjertet hoppet litt da det første jeg så i butikken var den. Og for ikke å miste sjansen, gikk jeg rundt med den under armen i 20 minutter før jeg kjøpte den. På veien hjem var vi innom Mester Grønn, der disse urtene ble kjøpt inn. Nå står de og fyller kjøkkenet med deilige dufter. 

Før ferien startet, og vi reiste til Vestfold til familiene våre, kjøpte jeg denne buketten. Siden liljene ikke var sprunget ut enda, visste jeg ikke hvilken farge de hadde. Da vi kom hjem igjen så de slik ut. I perfekt påskegult. 

Og i dag fant jeg en jakke jeg har lett etter siden i høst. Og jeg handler innmari sjelden klær til full pris, så jeg ble så glad da jeg fant denne til rød pris av rød pris. Nå må bare varmegradene komme tilbake så jeg kan bruke den til slengbuksene mine og hvite sneakers.