_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Saturday

Kjære dere fine mennesker som er innom og titter hos meg: jeg vil bare ønske dere en kjempefin lørdag. Vi har nettopp sittet godt over halvannen time ved bordet, spist en lang frokost og drukket kaffe mens vi har hørt på Kings Of Convenience. Været og temperaturen utendørs er helt nydelig, og nå skal vi gjøre hagearbeid. Ser du forresten den fine skjærfjøla på bildet? Den har min dyktige tante lagd. Det er fint med håndverkere i familien. Nyt lørdagen. Varme klemmer fra meg. 

- J. 

April come, she will

Fredag i bilder