Summer Vacation Plans

To dager på rad nå, har vi våknet til det deprimerende synet av snø. Jeg var ikke helt klar for å få snøen tilbake helt ennå og trodde ikke den ville glede meg med sitt gjensyn før i november igjen. Lengselen etter sommer, nyklipt gress og en blomstrende hage har ikke vært sterkere på lang tid. Og hver dag tar jeg meg i å dagdrømme om sitte ved vannkanten på Kjennrudvannet mens vi griller sammen med venner. Tanken på å gå rundt i gresset med bare ben og store, vide bukser gir meg magevondt. For jeg har ikke ord for hvor lei jeg er av snø og kulde, selv om vi faktisk har vært heldige med været den siste tiden. Jeg tror det er fordi vinteren har vært usedvanlig tung denne sesongen, og nå vil jeg har lysere og lengre dager. Men for å motivere meg selv tenkte jeg å lage en liste over de tingene jeg vet jeg kommer til å gjøre i sommer. Hvert år lager jeg lister over de hundre tusen tingene jeg har lyst til å gjøre, men aldri rekker. Men i år tenker jeg å være noe mer realistisk: 

PicMonkey Collage-2.jpg

1. Sitte ved vannet (sjø eller innsjø) og ha piknik. Pakke en kurv full av gode ting, bade, drikke musserende vin og/eller øl. Og hvertfall én kveld skal vi sove under åpen himmel. 
2. 12.august skal vi bli mann og kone. Vi gifter oss her i Kongsberg og har festen på Notodden. Kjolen min holder på å bli ferdigsydd, jeg har funnet sko, Håvard har funnet dress, vi får min favorittfotograf med for å følge oss gjennom hele dagen. Noe jeg føler som en stor betryggelse, siden hun nå kjenner oss. Og jeg tror at dagen kan komme til å bli preget av både vondt og vakkert
3. Vi har bestilt oss et minidrivhus på 3m2 som jeg håper ankommer om noen få uker. Jeg har fått tak i store sinkpotter på salg, og funnet to ekstra pallekarmer som jeg har satt oppå de gamle. Jeg har sådd gulrøtter, hvitløk og rødløk i karmene, pottet om de største squashplantene mine i sinkpotter og venter nå på at de andre plantene skal bli store nok til å bli satt i store potter. Jeg håper så veldig at hagen blir frodig og fin. Det blir sommerens prosjekt for meg. Innimellom masterskrivingen og de endelige bryllupsforberedelsene. 
4. Og det beste med sommeren: grillkvelder med familie og venner. Gjerne med tente lys til langt ut på kvelden. 

I år skal jeg holde de enkle sommergledene enkle. Hva skal du gjøre i sommer?