Dagen før en fridag

I går tok jeg meg noen små avbrekk. Været var så fint, og jeg ville gjøre litt ekstra stas på meg selv fordi jeg snart har nådd minstekravet på masteravhandlingen min. Jeg fikk en hel del mestringsfølelse da jeg oppdaget at en innlevering faktisk var innenfor rekkevidde, selv om det fremdeles er et halvår igjen til jeg leverer. 

Vi har trær på trær med hegg utenfor huset vårt, og jeg gikk meg en liten tur med B for å sanke inn noen greiner. 

Her er huset vårt. Innimellom hegg, og bak gjerdet som nylig har blitt ferdig. 

Heggen fikk pynte opp bakgården. 

Sammen med disse solcellelyktene vi nylig kjøpte på Clas Ohlson, og som jeg absolutt IKKE anbefaler videre, da de kun lyser når sola står på og ikke om kvelden. Slik de er ment for å gjøre. 

Jeg elsker å ha fått opp blomster i terracottapottene mine. Jeg synes de er de fineste, i all sin enkelhet. 

Til middag fikk det bli erkenorsk mat, med torsk og grønnsaker grillet i folie med noen klatter smør. Som tilbehør hadde vi rømme og en lun potetsalat med reddik, timian og en enkel vingrette av dijonsennep, sitronsaft og olivenolje.

Middagen ble spist ute, og vi hadde moreller og vannmelon til dessert. 

Vi avsluttet kvelden med krim, rødvin og ost. Sånn som man må ha en gang i blant. 

Og når klokken er elleve på kvelden, det er fremdeles lyst og vi kan ha dørene åpne eller sitte ute i lett bekledning.. Da er det vår. Og da er det så deilig å være til!