Min fredag i bilder

Inne i bobla, omsider. Der er det godt å være. Der blir ting gjort. Men innimellom trengs det pauser.  

Buketten jeg kjøpte sist uke er finere enn noen gang. Men etter alle bildene jeg har sett på Instagram den siste tiden, har jeg ikke klart å kvitte meg med ønsket om noen peoner. 

Og her har jeg sittet de siste dagene. I den hvite stolen, med macen på det ene armlenet og bøkene på det andre. Kaffekoppen er alltid innen en kort armlengdes avstand, og tv'en står på i fall jeg trenger noen korte pauser med noe enkelt å se på. 

I forgårs kjøpte vi blomster på tilbud til å ha på baksiden. Og når jeg trengte en litt lengre pause gikk jeg rett ut, bak stolen, og begynte å potte om. 

Uteplassen på baksiden er ikke veldig solrik, så vi er fremdeles i planleggingsfasen for hvordan vi ønsker å bruke den. Til varme sommerkvelder er den helt ypperlig. Også til varme sommerdager, siden det er svalt her. Jeg lå til og med og sov der på pallesofaen. Men i år skal den bort. Og jeg er ikke helt sikker på hva som skal få komme inn der istedet. Men jeg liker veldig godt å ha muligheten til å sove der. 

På verandaen står alle matplantene og trives i sola. Inntil vi får opp drivhuset, må de nesten bare stå der de står. Jeg har spilt The War On Drugs til plantene i dag, og tror de liker dem. 

Utpå ettermiddagen måtte jeg en tur til byen, og da klarte jeg ikke å la vær å kjøpe med meg noen peoner. Jeg følte for å belønne meg selv for all jobbinga jeg gjør om dagen, og lagde derfor en vårlig bukett. 

Og selv om jeg lovte meg selv at jeg skulle huske navnet på de andre blomstene, så glemte jeg dem likevel. Hvis du vet hva de heter, skriv det gjerne i kommentarfeltet.