_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Restefest

Etter en kjempefin feiring, og en liten 17.maifrokost (med alt for mye mat) med noen få venner, har vi droppet middagen for hvertfall to dager. I dag bestod middagen av spekemat, surdeigsbrød, nypotetsalat, eggerøre og pai fra feiringen i går. Og jeg for min del synes det var helt okei å bare kunne ta ut middagen fra kjøleskapet og sette den på bordet akkurat nå. Kald middag er undervurdert, altså. Innimellom når jeg tar meg pause fra skrivingen ser jeg på Maria Lang på Netflix (og drømmer om lyse sommernetter), eller hører på denne og minnes Chris Cornell. Nok en stor stemme har blitt borte, og jeg synes det er vondt å tenke på. Men hvis du vil føle deg litt bedre etter denne triste nyheten så kan jeg anbefale denne serien, som jeg så i et jafs her om dagen. Akkurat passe underholdning på denne regnfulle vårdagen. 

Min fredag i bilder

Delte veier og egenpleie