Restefest

Etter en kjempefin feiring, og en liten 17.maifrokost (med alt for mye mat) med noen få venner, har vi droppet middagen for hvertfall to dager. I dag bestod middagen av spekemat, surdeigsbrød, nypotetsalat, eggerøre og pai fra feiringen i går. Og jeg for min del synes det var helt okei å bare kunne ta ut middagen fra kjøleskapet og sette den på bordet akkurat nå. Kald middag er undervurdert, altså. Innimellom når jeg tar meg pause fra skrivingen ser jeg på Maria Lang på Netflix (og drømmer om lyse sommernetter), eller hører på denne og minnes Chris Cornell. Nok en stor stemme har blitt borte, og jeg synes det er vondt å tenke på. Men hvis du vil føle deg litt bedre etter denne triste nyheten så kan jeg anbefale denne serien, som jeg så i et jafs her om dagen. Akkurat passe underholdning på denne regnfulle vårdagen.