_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Siste helgen i mai

Det har vært ekstra fint vær denne siste maihelgen. Med 30 grader i skyggen og 41 grader i solveggen ble det en lang, varm dag. Vi satt ute hos mine svigerforeldre til sent om kvelden, og det var en av de kveldene der vi ikke så på klokka fordi var lyst og varmt jevnt utover hele dagen. Jeg øver meg også på å bli tatt bilde av, ettersom jeg har blitt utrolig ukomfortabel foran kameraet med årene. Men ser også viktigheten av å dokumentere meg selv innimellom. Slik at jeg kan huske på hvordan jeg en gang så ut. Tror jeg trenger litt mer øving. 

Syriner

Floral