_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Syriner

Syrinene har endelig kommet. Så veldig etterlengtet. Her om dagen løp jeg opp på et berg bak huset og knep med meg noen stilker. Jeg kunne rett og slett bare ikke la de være. Og duften kombinert med varmt vårregn er uslåelig. Denne tiden ser jeg frem mot hele året. Tidlig sommer er den vakreste årstiden vi har!

Tips for slow living

Siste helgen i mai