Ten Things

God tirsdag! Mens våren melder sin ankomst, gjør eksamensperioden det samme. Akkurat nå går avhandling, fag og bryllupsplanlegging parallelt med hverandre, og det er utrolig hektisk. Jeg har aldri trivdes spesielt godt med så mange ting på en gang, så jeg prøver å navigere meg gjennom det å leve et liv sidestilt med disse nødvendige gjøremålene. Så her kommer et lite innlegg med ti ting som opptar meg for tiden: 

1. Sana er en liten solstråle i en hektisk hverdag. Jeg elsker hvordan Julie Andem klarer å skape et bilde av hvordan en muslimsk tenåring opplever det å skulle finne balansen mellom den vestlige og muslimske verden. 
2. Jeg ønsker meg en kimono til bryllupet, og ser etter lignende kimonoer som denne
3. Fra samme side ser jeg på disse sandalene
4. Kjolene på MET-gallaen.
5. Brennpunkt med tigging som tema. 
6. Jeg prøver å finne en konsert jeg vil se på Kongsberg Jazzfestival i år. Helt oppriktig ærlig har jeg ikke så veldig lyst til å dra. Jeg vil heller dra på Stavernfestivalen i år. 
7. Donald Trumps første 100 dager. Jeg vil både le og gråte. 
8. Mariells nye, faste innlegg med overskrift "It's the small things", som var en veldig god idé til de dagene man ikke har tid til å ta bilder til fullverdige innlegg. Noe jeg opplever er utrolig vanskelig å få til i perioder på grunn av skolen. 
9. No Sidebar. Jeg ELSKER denne siden. Akkurat nå er jeg på reisen mot en mer minimalistisk hverdag, og denne siden er proppfull av gode tips. 
10. Jeg var allerede, og har allerede vært inne på tanken om minimalisme i mange år, uten å vite at det var det det het. Egentlig bare fordi jeg trodde minimalisme kun var interiørkonsept. Men nå fikk jeg endelig litt mer dreisen på hva det innebar, og jeg blir mer og mer motivert til å ofte gjennomgå tingene mine for å gi bort (jeg kaster ikke med mindre det kan resirkuleres eller er ødelagt) ting jeg ikke trenger eller bruker. Oh boy, det er mye vi ikke trenger. Og det er mye jeg ikke savner når det blir borte. Men jeg opplever en større og dypere ro når jeg kvitter meg med ting, unngår kjøpspress, salg, er mer tilbakeholden på pengebruk og praktiserer takknemlighet over det jeg allerede har. Jeg blir rett og slett "head over heals" overrasket over hva gjenstander gjør med livet mitt! Denne dokumentaren ga meg litt innblikk i hva en minimalistisk livsstil inneholder (og ikke inneholder).