_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

I hjertelomma

Noen ganger kommer det bølger i livet. Bølger som inneholder vonde ting. Du har sikkert opplevd det selv - når alt vondt skjer på en gang og det føles som at hele himmelen faller i hodet på deg. Men andre ganger går det motsatt vei: Gode, varme, fine bølger av positive hendelser og mennesker strømmer inn på en og samme gang. Og du letter litt fra bakken og klarer ikke helt å forstå at det er fysisk mulig å noen sinne være trist. I disse stundene er det så viktig å stoppe opp og observere hva som skjer. Man må gjøre seg selv bevisst på hva en føler, hva en opplever og sanser. Verdsett det, nyt det og vær tilstede. Deretter putter du det inn i en liten hjertelomme, der du oppbevarer det til en grå dag. 

Nå skal jeg snart ut og ha en slik helg som skal oppbevares i min lille hjertelomme for resten av livet. Ha en nydelig fredag. 

Beauty and love on the roadside

Tips for slow living