I hjertelomma

Noen ganger kommer det bølger i livet. Bølger som inneholder vonde ting. Du har sikkert opplevd det selv - når alt vondt skjer på en gang og det føles som at hele himmelen faller i hodet på deg. Men andre ganger går det motsatt vei: Gode, varme, fine bølger av positive hendelser og mennesker strømmer inn på en og samme gang. Og du letter litt fra bakken og klarer ikke helt å forstå at det er fysisk mulig å noen sinne være trist. I disse stundene er det så viktig å stoppe opp og observere hva som skjer. Man må gjøre seg selv bevisst på hva en føler, hva en opplever og sanser. Verdsett det, nyt det og vær tilstede. Deretter putter du det inn i en liten hjertelomme, der du oppbevarer det til en grå dag. 

Nå skal jeg snart ut og ha en slik helg som skal oppbevares i min lille hjertelomme for resten av livet. Ha en nydelig fredag.