_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Helt på blåbærtur

Med bryllupet overstått og en kropp så sliten på en måte den aldri før har vært - trenger den tid til å la ord og følelser modnes før det uttrykkes her inne. Helga før bryllupet hadde jeg og forlover Sahra en søndagstur i skogen for å plukke blåbær. Det var ikke akkurat flust med bær, og vi måtte gå forholdsvis langt for å finne noe. Bærene ble brukt i en kake som mamma bakte til bryllupsfesten. Men lite bær til tross, så var turen ut i marka svært etterlengtet for kropp og hode. Å planlegge et bryllup der man gjør mye selv, er utrolig krevende for kroppen. Men vi har fått mye god hjelp. Å bruke naturen når det koker innvendig er så viktig. Der eksisterer ikke sosiale medier, stressende møter, avtaler som må rekkes.. Og det eneste vi trenger å fokusere på er å hoppe fra den ene knausen til den andre. Å tråkke over en trestamme som har falt uten å skli på våt bark. Den eneste lyden vi hører er susing i tretoppene. Og nå på sensommeren kommer den deilige duften av røsslyng ridende på neste vindpust. Jeg trenger disse stundene. I naturen kommer følelsen av frihet. Og når jeg tenker på frihet, tenker jeg på hvordan sommeren er tid for å danse barfot i regnet. Og denne låten fra Santana får meg til å føle ekstra mye på nettopp det. For det var nettopp det jeg tok meg tiden til å gjøre i helga. Og da passer det ekstra godt at dagen i dag er det 48 år siden Woodstock startet i 1969. Og det var nettopp barfotdansing og frihet folk tok seg tiden til å gjøre til "Soul Sancrifice".  Og det er litt på blåbærtur å tenke på. Men jeg trives sabla godt på blåbærtur.  

Saturday: coffee, food and a brand new vintage dress

Wedding chaos and a lasagna recipe