_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

VESTFOSSEN KUNSTLABORATORIUM

Norwegian post. 

Det var ikke for inntil noen dager siden at jeg visste at Vestfossen Kunstlaboratorium eksisterte. Kunst har en evne å snakke rett inn i hjertet mitt. Vekke dype følelser, tanker og refleksjoner. Det være seg musikk, poesi eller malerier. Men det er ikke alltid at den kontemporære kunsten klarer å gjøre det samme med meg. Den får meg dog til å undre. Til å virkelig vri og vrenge på enhver tanke for å forstå "hva i alle dager er det de vil fortelle meg her?" Noen ganger forstår jeg. Svært ofte gjør jeg ikke. Jeg kan ikke nok til å forstå det.
Likevel er det en opplevelse å bli invitert inn i bevisstheten og visjonene disse kunstnerne. For selv om mitt fordomsfulle jeg kan komme til å tenke "dette kunne jeg gjort selv", så vet jeg også at det krever en annen type kreativitet enn den jeg selv har for å skape disse kunstverkene. Det var i allefall en fin opplevelse å tilbringe lørdagen i et gammelt industribygg sammen med to fine mennesker. Og avslutte hele seansen med god mat, kaffe og fine samtaler i den fantastiske kafeen. Ikke minst muligheten til å foreviggjøre noen øyeblikk. Selv om jeg ikke liker å legge ut bilder av andres barn på min egen blogg, så ble det en del fine bilder av lille J. Og så fint og morsomt å se hvordan han så bekymringsløst kryper og krabber nysgjerrig rundt på gulvet og utforsker alt fra hull i gulvet til ekkoet under det høye taket. Så ubekymret og uskyldig. Sånt blir det gode minner av. 

The slow autumn list

The slow autumn list

FRIDAY