Livstegn

_DSC1350.jpg

Hei dere fine mennesker. Her har det vært litt stille den siste måneden. Det har ikke vært noen annen årsak enn at tiden ikke strekker til å skrive slik jeg ønsker. Samvittigheten gnager litt i bakhodet, fordi jeg tenker på alt jeg har lyst til å formidle. Men med manglende dagslys om ettermiddagen, blir muligheten for blogginnlegg noe innskrenket. For tiden er jeg i 100% praksis på en ungdomsskole, og jeg og min gruppe skal samtidig skrive en oppgave basert på et forskningsarbeid. Hjemme i huset har vi fremdeles ikke landet helt med flyttingen, på grunn av manglende kjøkken. MEN, hvis du har fulgt med på Insta Stories, har du også fått med deg fremgangen. Nå er det bare et par uker igjen til kjøkkeninnredningen kommer, og vi er stadig nærmere å kunne flytte ordentlig inn i huset vårt.

Vi har tilbakelagt en fargerik og vakker høst, og jeg har brukt tiden til å rake løv i hagen vår, bli kjent med området, prate med den ene naboen vi har, og prøve å planlegge hva vi skal gjøre for å sette vårt preg på det nye hjemmet.

Bloggen holder også på å gjennomgå noen forandringer, ettersom jeg ønsker å spissformulere meg, og fokusere på veldig spesifikke områder i skrivingen min. Jeg gleder meg veldig til å vise dere hva jeg har jobbet med her inne, og håper dere vil komme til å like det.

Utenom dette håper jeg at dere har det bra, og er veldig glad og takknemlig for de kommentarer og meldinger som tikker inn hos meg. Det gjør meg veldig glad. Sees snart! Klem fra J.

Julianne RydbergComment