_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Comfort

Så.. Vi har fått lekkasje her hjemme. Nå venter det befaring for å se hvor store skader som ligger bak vegger og tak. En liten trøst er at påskeferien nærmer seg, og fordi jeg fikk et slikt behov for påskeblomster, gikk jeg hjem med en pakke tulipaner i går. Ironisk nok er disse tulipanene alt annet enn påskegul. Jeg har gått rundt med et kraftig behov for å trøste meg selv, så jeg kom også hjem fra byen med et par andre godsaker fra kolonialen. Det er dyrt å kjøpe kortreist, så det er ikke noe jeg kan prioritere hver dag (selv om jeg helst bare skulle handlet kortreist). Men innimellom stikker jeg innom lokale aktører og får med meg litt godsaker:

_DSC3609.jpg

Hønseegg fra lykkelige høner, upasteurisert og økologisk yoghurt (som smakte himmelsk med honning, pistasje og bær), og kombucha. Kombuchaen brukte jeg som starter til ny batch. Håper den ene scobyen jeg har igjen fra i fjor, gjør susen og ikke dør (krysser fingrene). Tulipanene snittet jeg tvers over med en kniv, fylte vannet i vasen med isbiter, hadde i løkblomstnæring og lot blomstene stå kjølig over natten.

_DSC3636.jpg

I kveld og i morgen er jeg og Balder alene hjemme. I kveld ligger vi begge på senga, hører på Ezra Vine og nyter stillheten. Jeg er noget trøtt, men ville bare titte innom for å si hei! Ønsker deg en god natt og sender ut mange gode tanker. 

Drømmen om en kjøkkenhage: status quo

Drømmen om en kjøkkenhage