Det er to ting jeg gleder meg til på fredager

Det er to ting jeg gleder meg til hver fredag.. 

_DSC4333.jpg

Det ene er å forsegle helga med friske blomster. Det andre er å ha to lange morgener hvor jeg kan sove uten å ha på alarmen. 

_DSC4337.jpg

Jeg elsker senga vår. For et par år siden kjøpte vi ny. Den myke sengegavlen gjør det lett å krype opp i, for å enten sitte å se på serier, drikke morgenkaffen eller lese i en bok. Jeg var så mye flinkere til å bruke morgenen i senga i helgene før. Nå skynder jeg meg opp for å få med meg morgenstunden på kjøkkenet, men av og er det så godt å drikke kaffen på sengekanten. Slike øyeblikk kan ikke undervurderes. 

_DSC4344.jpg

Jeg har ikke kjøpt noen blomsterbukett denne helga, for kirsebærkvistene jeg kjøpte sist helg står fremdeles og spriker med knoppene sine. 

_DSC4355.jpg

På nattbordet til H står det rosa nelliker og lyser opp soverommet, også fra sist helg. Denne helga får disse være nok. 

Det er ikke så mange flere ord jeg vil skrive om denne helga. Jeg vil lukke øynene, sitte i sola, ha dørene åpne, slippe lufta inn i huset. Jeg vil være ute i frisk luft og lytte til fuglene. De danser og synger i tretoppene, og minner meg på at vi nærmer oss grønt gress og knopper som skyter fart. Ut mot himmelen. 

_DSC4374.jpg

Jeg vil høre på musikk som gjør meg glad. For tiden er George Harrison - My Sweet Lord, Rod Stewart - Mandolin Wind, Joni Mitchell - Woodstock, Simon & Garfunkel - April Come She Will, mye spilt hos meg. Jeg vil synge, danse og trippe meg inn i den nye årstiden. 

_DSC4369.jpg

Ja, man kan vel si at det er flere ting å se frem til enn bare to. Jeg har blomster å snuse på, en seng å sove i, så nå gjenstår det bare å fylle resten av tiden med de mest vidunderligste ting. Hva skal du fylle din helg med?