_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Happy friday!

For to dager siden strålte solen. I løpet av arbeidsdagen gikk vi fra iskald vinter til yrende vårvær. Det var en drøm å komme fra jobb, sette seg på kaféen og se at folk satt i solveggen og nøt kaffekoppen sin. Det luktet asfalt, og under skoen kunne jeg høre lyden av knasende grus presse seg inn i sålen. På veien hjem kjøpte jeg en bukett i de vårligste farger. Jeg kunne slettes ikke dy meg. Snøen ligger fremdeles tungt, men følelsen av vår kom på ordentlig. Var det slik det føltes å komme til live igjen?

_DSC4034.jpg

Livlige, fargesprakende ranukler, anemoner i selskap av margeritter og fresia, for å nevne noen. På kjøkkenet står radiokanalen Vinyl på store deler av dagen. Men nå er jeg også frelst Svarta Bjørn-albumet som holder meg jordet og i kontakt med røttene mine. 

_DSC4039.jpg

De siste månedene har det vært langt mellom fredagsbukettene, men denne helga har jeg satt av tid til å feire at vi ikke skal gjøre noe annet enn det vi må. Denne helga tar vi tiden tilbake. 

For å forlenge levetiden på blomstene har jeg iskaldt vann i vasen. Jeg sørger for at vasen er vasket ren for såperester og fett, for å unngå unødvendig bakteriedannelse i vannet. Det er også viktig å fjerne småblader på den delen av stilken som skal under vann. Er det løkblomster i buketten har jeg gjerne isbiter i vannet også. Blomstene snittet jeg også tvers over. I mangel på snittekniv tok jeg kjøkkenkniven frem og kuttet. Man tager det man haver. 

_DSC4045.jpg

Jeg kjøpte buketten ferdig, og var inspirert av bukettene i Brooklyn Flowers. Er det flere som gleder seg til peonene er i sesong igjen?

_DSC4081.jpg

Med denne vakre buketten, ønsker jeg deg en nydelig helg. Enten du jobber, er alene, i selskap eller finner på morsomme sprell. Ta vare på øyeblikkene. 

Detaljer fra helgen vår

Kanskje et lite bomemsk interiørdilemma