_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Mens vi venter på sommeren: bryllupsreisa vår

I instafeeden min dukker det hele tiden opp bilder av vårlige hager, bar asfalt, sol og tulipaner. Vinteren i år er en av de lengste jeg kan huske, og jeg er så lei. Men likevel; været kan vi ikke styre. I skapet henger det så mange jakker jeg ikke får brukt, og jeg har så mange sko og sandaler jeg vil ta på meg. Fremdeles må det vente litt, ettersom snøhaugene er enorme utenfor husveggene. I neste uke er vi allerede i midten av april, og det er liksom ikke til å tro. Jeg er spent på resten av våren. I mellomtiden drømmer jeg meg tilbake til sol og brun hud. Jeg gleder meg, mer enn jeg kan forklare, til varme sommerkvelder der vi kan sitte i lette klær å drikke friske drinker i de sene nattetimene. Åh, du sommer. Du er så velkommen. 

Her er noen bilder fra bryllupsreisa vår på Zakynthos. Mens vi venter på sommeren. 

Wear: Vintage

Wear