A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

Myk mandag: en liten kaffekopp

Myk mandag: en liten kaffekopp

_DSC4580.jpg

En putrende kanne, etterfulgt av flytende gull ned i en varm kopp. Et morgenrituale som deles på kryss og tvers av kulturer. En kopp i farta, i hånden på veien til toget, på et kaffebrenneri med en avis i hånden rett før jobb, eller ved kjøkkenbenken mens du prøver å holde orden på hus og hjem. Denne koppen som setter en standard for resten av dagen. Den som, gjerne med sin placeboeffekt, starter dagen og gjør deg klar til å møte verden. Den som får deg til å stoppe opp og nyte øyeblikket. Den som bærer med seg et lite snev av mindfulness, der du blåser den klar til å drikkes. Der du må stoppe praten i et lite sekund for å nyte. Kanskje ved kontorpulten eller i solveggen. Den som betyr så mye for så mange, inkludert meg, nytes i en liten halvtime før dagen begynner. Før jeg løper ned på badet og bytter ut joggebuksa med et par jeans. 

Den lille koppen. Den bittelille roen. En liten kaffekopp. 

April come she will

April come she will

Mine miljøtiltak

Mine miljøtiltak