_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Myk mandag: en liten kaffekopp

Myk mandag: en liten kaffekopp

_DSC4580.jpg

En putrende kanne, etterfulgt av flytende gull ned i en varm kopp. Et morgenrituale som deles på kryss og tvers av kulturer. En kopp i farta, i hånden på veien til toget, på et kaffebrenneri med en avis i hånden rett før jobb, eller ved kjøkkenbenken mens du prøver å holde orden på hus og hjem. Denne koppen som setter en standard for resten av dagen. Den som, gjerne med sin placeboeffekt, starter dagen og gjør deg klar til å møte verden. Den som får deg til å stoppe opp og nyte øyeblikket. Den som bærer med seg et lite snev av mindfulness, der du blåser den klar til å drikkes. Der du må stoppe praten i et lite sekund for å nyte. Kanskje ved kontorpulten eller i solveggen. Den som betyr så mye for så mange, inkludert meg, nytes i en liten halvtime før dagen begynner. Før jeg løper ned på badet og bytter ut joggebuksa med et par jeans. 

Den lille koppen. Den bittelille roen. En liten kaffekopp. 

April come she will

April come she will

Mine miljøtiltak

Mine miljøtiltak