_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Happy peony Friday!

Happy peony Friday!

I just wanna wish you a lovely friday with these wonderful peonies and a song I'm very fond of.  This weekend is filled with summer parties, and my floral dress is ready and my nails are freshly painted for the occasion. I hope you get a stress free weekend filled with blissful moments. 

Jeg vil bare ønske deg en fin fredag med en bukett bugnende peoner, og en sang jeg har blitt så veldig glad i. I helgen vanker det to sommerfester, så blomsterkjolen henger fremme og neglene er lakket. Ønsker deg en stressfri helg fullspekket med gode øyeblikk og opplevelser. 

Three beautiful things

Three beautiful things

Our new home: dreams and hopes of a slow life

Our new home: dreams and hopes of a slow life