Livsendringer

Akkurat nå har livet vårt tatt en helt ny vending. 

1. Vi har funnet drømmehuset vårt! Etter snart et år på leting etter et hus hvor vi ser vi kan slå oss til ro for mange år fremover, har vi funnet det. Det perfekte stedet hvor vi kan dyrke hobbyene våre, med både dyrking, brygging, mat, nærhet til natur og det urbane bylivet. Vi har ønsket oss til Vestfold i flere år. Det er nærhet til alt vi trenger, og det er et knutepunkt mellom familie og venner på begge sider. Og i september tar vi over huset. Et mellomstort hus fra 1875, med flere bygninger og en tomt på to mål. Vi fikk det til takst og før visning. Jeg klyper meg i armen. Det føles nesten som om at huset allerede var vårt, og bare stod og ventet på at vi skulle finne det. 

2. Vi kan jo ikke sitte på to hus, så nå måtte brått dette legges ut for salg. I går kom takstmann, i dag har vi folk her til å male huset, på mandag kommer fotograf og denne helga må vi pakke ned overflødige ting og rydde ut. Hoi, så ting går unna!

3. I ukene som følger, skal vi i bryllup, reise på Norgesferie, pakke ned huset litt etter litt, og reise til Finland. Jeg har vært veldig flink til å holde helger åpne for ikke å stresse meg fordervet, men denne sommeren er allerede fullbooket. Jeg er bare veldig takknemlig for at den er fylt opp av gode gjøremål (stort sett). 

4. Og ja - jeg er glad.