ROAD TRIP

 ☀︎SUMMER ☀︎

What a spring we're putting behind us! It's been busy, but wonderful. We've reached plenty of our goals: We bought a new home, sold our present home after the first house tour, and I got accepted for the practical, pedagogical education program at the University of Oslo. It's not been the worse of times in my life. Tomorrow we're going on a roadtrip through Norway, and I'm considering documenting the trip on a day-to-day basis. Would that be of interest? It's much more fun to be creative when there's time. 

What's your plans for the summer?  

For en vår vi legger bak oss. Travelt, men godt og fint. Vi har nådd noen fine mål, og nå skal vi senke skuldrene og slappe av for noen uker. Denne våren fant vi oss et nytt hjem, solgte huset vårt etter første visning og jeg kom inn på Praktisk-Pedagogisk Utdanning på UiO. Det er ikke en av de verste tidene i livet mitt, for å si det slik. I morgen reiser vi på bilferie, og jeg har lyst til å dokumentere ferden. Jeg vurderer å oppdatere vår tur gjennom Norge, dag for dag. Hvis det er av interesse? Det er langt mer givende å være kreativ når man har tiden til overs. 

Hva slags planer har du for ferien?