_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Sanking, løvetann- og nesle-te, ting jeg gleder meg til i vårt nye hus

Sanking, løvetann- og nesle-te, ting jeg gleder meg til i vårt nye hus

Jeg har ikke særlig stor kunnskap om det å sanke mat fra naturen, men jeg blir stadig mer interessert. Det er et helt kjøkken ute i de grønne skogene våre, og jeg vil så gjerne lære meg mer om det å hente næringsrike urter og planter inn til mitt eget kjøkken. Jeg vil tørke urter, planter og blomster, slik at jeg kan lage te og smakstilsetninger til maten. I det nye hjemmet vårt vil jeg få muligheten til å dyrke i en større skala enn jeg gjør nå, uten at det går på bekostning av plen og grøntarealer. Siden vi skal bo nærmere sjøen vil jeg også få muligheten til å hente tang og tare som jeg kan bruke til gjødsling. Det er så mye å lære. Akkurat nå har vi vært i full sving med å gjøre huset klart til både annonse og visning (nå er omsider huset vårt til salgs, og du kan se annonsen her), så det har tatt mye av tiden vår å fokusere på de praktiske gjøremålene. Men her for litt siden fant jeg ut at jeg skulle gå inn i skogholtet for å plukke løvetann, brennesle og skvallerkål. Løvetann og neslen skulle bli til te. Jeg tror ikke jeg har knekt koden helt ennå, og jeg kan ikke si at jeg synes denne blandingen ble den beste jeg har smakt. Men jeg er innstilt på å lære mer.  

Our new home: dreams and hopes of a slow life

Our new home: dreams and hopes of a slow life

Ein skal ikkje sova bort sumarnatta

Ein skal ikkje sova bort sumarnatta