_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Three beautiful things

Three beautiful things

Three beautiful things on a Sunday:

_DSC6651.jpg

Sweet strawberries from our garden.

Søte jordbær fra hagen.

Scented climbing roses.

Duftende klatreroser.

_DSC6683.jpg

Rain, thunder and candles. 

Regn, tordenvær og tente lys.

ROAD TRIP

ROAD TRIP

Happy peony Friday!

Happy peony Friday!