_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

De første bildene fra den nye hagen vår

De første bildene fra den nye hagen vår

I går var vi i nyhuset vårt for å ta mål av kjøkkenet, som skal byttes ut. Jeg hadde litt vondt i magen av alt som må gjøres, fordi jeg vet at jeg vil komme til å ha mye annet å gjøre på skolen. Men jeg er samtidig glad for at det er det eneste vi skal gjøre. Da hele seansen med oppmåling og  planlegging var overstått, gikk jeg ut i hagen for å trekke pusten. I det siste har jeg vært plaget av mye stress, og i hagen fikk jeg en umiddelbar ro. Det var da jeg fikk hentet meg inn litt, og kanskje mest på grunn av den frodigheten som rår i denne hagen. Det fuktrike jordsmonnet har holdt gresset friskt og grønt hele sommeren, og de mange plantene og frukttrærne gir hagen en vill substans. Jeg tenker på, og gleder meg til de mange stundene jeg skal tilbringe her. Hvor mange ganger jeg skal stikke fingrene mine i jorda, grave, så og plante. Jeg innser i større og større grad at dette blir min terapi, og da jeg løp rundt og lette etter detaljer, ønsket jeg ikke å dra derifra. 

21 dager igjen.

Farvel august, på gjensyn sommer

Farvel august, på gjensyn sommer

Om å lytte til kroppen

Om å lytte til kroppen