Fredagsbukett fra hagen

Her om dagen kom den første frosten, og siden det fremdeles står blomster i hagen, bestemte jeg for å plukke med meg inn noen før de alle dukker under. I buketten på bordet står det nå asters, georginer, roser og noen andre jeg ikke helt husker navnet på. Det er utrolig fint å vite at muligheten til å plukke så fine blomster er like utenfor døra vår. Enn så lenge. Og viten om at de dukker opp igjen til våren igjen, gjør meg aldeles kriblende glad!

I helgen skal vi rive vegger og tak på kjøkkenet, sortere klær inn i skuffer og skap. Kanskje henge opp noen lamper og hyller. Det er mye som skal tas tak i, men vi gjør det litt etter litt. Overraskende nok klarer jeg fint å leve med alle disse eskene rundt meg, uten å bli i overkant stresset. Haha. Det hadde jeg ikke trodd.

Fin helg til deg ♡