_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fredagsbukett fra hagen

Fredagsbukett fra hagen

Her om dagen kom den første frosten, og siden det fremdeles står blomster i hagen, bestemte jeg for å plukke med meg inn noen før de alle dukker under. I buketten på bordet står det nå asters, georginer, roser og noen andre jeg ikke helt husker navnet på. Det er utrolig fint å vite at muligheten til å plukke så fine blomster er like utenfor døra vår. Enn så lenge. Og viten om at de dukker opp igjen til våren igjen, gjør meg aldeles kriblende glad!

I helgen skal vi rive vegger og tak på kjøkkenet, sortere klær inn i skuffer og skap. Kanskje henge opp noen lamper og hyller. Det er mye som skal tas tak i, men vi gjør det litt etter litt. Overraskende nok klarer jeg fint å leve med alle disse eskene rundt meg, uten å bli i overkant stresset. Haha. Det hadde jeg ikke trodd.

Fin helg til deg ♡

En høstfarget overraskelse

En høstfarget overraskelse

Nå er vi her

Nå er vi her