_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Nå er vi her

Nå er vi her

Her hersker kaos og spartanske tilstander. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle trives så godt i slike enkle kår, men her sitter jeg med flagrende sommerfugler i mageregionen. Varmekilden er hovedsakelig vedfyring, vannet smaker kalk (æsj), vi har ikke innlagt internett eller tv enda, og gulvene er så skeive enkelte steder at skapene bikker forover. I går handlet vi på nærbutikken i bygda, og vi humret oss på hjemveien over hvor hyggelig det er å ha en nærbutikk. En plass der det henges opp plakater om nabotjenester og yogakurs. Plutselig gikk vi 25 år tilbake i tid. Jeg fikk assosiasjoner til nærbutikken vi gikk til i oppveksten. Den lokale kjøpmannen som etterhvert måtte gi etter for store butikkjeder. Samtidig er det så kort vei til alt som er urbant, og nærhet til både hovedstad og familie i alle retninger. I går hadde vi en kveld i stua med mamma, lillesøster, baby, fyr i peisen og tente lys. Det ble prat om hvor godt det var å sitte her. Hvordan energien, til tross for rotet, genererte ro og stillhet.

Kjøkkenet ble hentet og påbegynt revet forrige torsdag, og derfor har vi fått til en provisorisk kjøkkenløsning i spisestua. På fredag begynte vi innflytningsarbeidet, som pågikk gjennom hele helgen. Vi fikk god hjelp av venner og familie (jeg er så takknemlig for de vi har rundt oss, og skjønner ikke helt hva vi skulle gjort foruten), og jeg ble imponert over innsatsen til alle sammen. Sakte, sakte, tar det form her. Møysommelig skal vi velge ut hva som skal få komme i bruk, og hva som skal gis bort. Denne gangen skal hverken interiør, farger eller detaljer stresses på plass. Dette blir vårt sakte og tilstedeværende hjem.

Nå er vi her.

Fredagsbukett fra hagen

Fredagsbukett fra hagen

På gjensyn, Kongsberg

På gjensyn, Kongsberg