_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

På gjensyn, Kongsberg

På gjensyn, Kongsberg

Jeg traff mannen i mitt liv her. Jeg fullførte bacheloren og masteren min mens jeg bodde her. Jeg giftet meg her, mistet pappaen min mens jeg bodde her, fikk min første lærerjobb her, var langtidssyk her, og hadde de mest utfordrende årene av mitt liv her. Jeg mistet meg selv her, og fant meg selv tilbake igjen her. Jeg mistet og fant tilbake, troen på livet, her. Jeg ble friskmeldt her. Jeg fant ikke min plass her, men jeg fant mye annet. Jeg fant mennesker jeg beundrer, en varm svigerfamilie som stiller opp når som helst, og vennskap som både gikk forbi og ble værende. Med alt, og alle som er igjen i den lille byen i Lågendalen, vender vi tilbake igjen og igjen. Men som besøkende. Det er mer vemodig for meg å forlate de grønne fjellene enn det jeg hadde trodd. Men det er slik det er når man lukker et kapittel som har inneholdt like mange avsnitt som de siste, nesten fem årene, har inneholdt for meg. Igjen sitter jeg med en dyp takknemlighet for at jeg har klart å dra ut de viktigste lærdommene av de tunge erfaringene: Å være takknemlig for livet, å tørre å være seg selv, å tørre å ta plass, å elske menneskene man har rundt seg ubetinget, vite at det er greit å ha det tungt, og det å være glad i den man selv er.

Jeg vet ikke hva som ligger foran oss nå, men jeg vet det blir bra. Takk.

_DSC0619.jpg
Nå er vi her

Nå er vi her

A walk in the woods

A walk in the woods