Vår, vår, vår

Da vi flyttet inn på tomta vår, begynte planene å surre i underbevisstheten. Hvilke blomster skulle sås, og hvor? Hvor skulle vi ha nye bed, og hvor skulle pallekarmene stå? Da snøen smeltet vekk, fikk jeg muligheten til å inspisere hagen på ny, og til min store forundring oppdaget jeg at blomstene allerede begynte å dukke opp av seg selv.

Hvitveis, narcisser, tulipaner, krokus, perleblomster og andre fargesprakende knopper vi ikke helt klarte å identifisere.

I vårvarmen har syrinene begynt å få blader, og snart er de store bugnende klasene med vårblomster her igjen.

Forsythiaen har eksplodert i gule toner..

Epletrærne er beskjærte, og snart springer knoppene ut her og.

Jeg drømmer om at kirsebærtreet skal bli stort, bugnende og fagert i vårsola, år etter år.

Er det for mye skryt å fortelle hvor lykkelig jeg blir av dette?

Våren har aldri før vært så vakker.