A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

Balder

Balder

I løpet av dette svangerskapet har dine behov blitt nedprioritert i langt større grad enn planlagt. Utmattelse om kveldene har gjort gåturer sporadiske og uregelmessige. Det er noe nytt i lufta, og du merker det. Men jeg er ikke helt sikker på om du skjønner hva som skal skje. Du er tålmodig som få, og gir mer kjærlighet enn de fleste er i stand til å gi. På dager der hormonene har vært ekstra tunge, har du stått der - klar til å gi av din ubegrensede og ubegrunnede omsorg. Du leser ansiktsuttrykk, og er klok som få. Du sanser, snuser, er nysgjerrig og bryr deg. Hele tiden. Vi er heldige som har deg i vår familie. Takk for at du er vår familiehund.

Hjertet mitt står på vidt gap

Hjertet mitt står på vidt gap

En rabarbrahemmelighet

En rabarbrahemmelighet