Hagefest, vennskap og etterskuddsbursdag

Vi slo flere fluer i en smekk sist helg. Vi samlet våre nærmeste for å feire vårt nye hjem, samt mine 30 år på etterskudd. Siden barndommen har jeg alltid ønsket å ha bursdag om våren, fordi jeg alltid har elsket tanken på å feire bursdagen min utendørs med ville blomster på bordet. Med bursdag tre dager før julaften, blir det vanskeligere å markere dagen jo eldre jeg blir (jeg er en skikkelig bursdagsjente som elsker å bruke anledningen til å samle folk jeg bryr meg om), så jeg utsatte feiringen til sent på våren, slik at vi kunne ha festen utendørs. Men i samme slengen - også feire at vi har funnet denne plassen. Jeg likte dessuten å gjenoppleve litt av den pre-bryllupsfølelsen jeg fikk, mens vi drev og pyntet partyteltet og hagen. Litt fordi vi brukte duker og pynt fra bryllupet, og litt fordi det ikke er ofte man får muligheten til å ha familie og venner på samme fest. Vi var heldige som fikk låne stor grill, partytelt og at fine folk tok med seg fine kaker for anledningen. Jeg lagde alt av grillmattilbehør, og vi fikk stor hjelp i venner som kom i forkant for å få hus og hage på stell. Vi har mange nydelige mennesker i vårt liv, og selv om det er stas med gaver og oppmerksomhet i en slik anledning, er det alltid følelsen av å være omringet av de vi elsker som er det absolutt beste. Det var det jeg håpte på da vi flyttet hit; at dette skulle bli en plass hvor vi klarer å samle folk vi er glade i, og det virker som at det er slik det faller på plass. Jeg er takknemlig.