To nye familiemedlemmer

Det var ikke bare for å døyve savnet etter Stjerna, at vi skaffet oss to nye pusekatter. Å skaffe flere var allerede planlagt, fordi vi ikke kan ha musegift liggende rundt på tomta. Men da Stjerna gikk bort, følte vi på savnet og behovet, og ville gjerne slå to fluer i en smekk. Og innen en uke hadde vi funnet det perfekte søskenparet. De har ikke noe navn foreløpig, og blir stort sett kalt for storepus og lillepus. Han som den store, og hun som den lille. De er halvannet år gamle, og har både energi og instinkt til å jakte på mus. Den første dagen, forsvant nemlig lillepus inn i den delen av kjøkkenveggen som ikke er gjenmurt. Slapp av, hun kom ut igjen like hel, og har ikke vært inni der siden. Men nå har de omsider begynt å falle til ro hos oss, og løper inn og ut av huset daglig. De føles som en del av familien, og jeg håper de fortsetter å trives her.