Foto: Maria Vatne Fotografi. 

Foto: Maria Vatne Fotografi. 

Jeg er en 29 år gammel jente som opprinnelig er født og oppvokst ovenfor polarsirkelen. Der sola aldri er under horisonten om sommeren, og aldri står opp om vinteren. Oppveksten i det hardføre klimaet i Nord-Norge har gitt meg en sterk forkjærlighet til folk, natur og det folkelige. Nå bor jeg på østlandet, nærmere bestemt Kongsberg, der jeg er gift med verdens fineste mann. Jeg er utdannet historiker fra Høgskolen i Sør-Øst Norge og Universitetet i Oslo, men er også snart ferdig utdannet lektor. Jeg jobber som lærer, og trives bedre med det enn noe annet i verden. Min spisskompetanse er historieformidling, og jeg elsker å skrive. Skriving, formidling og tekster fra hjertet har vært viktig for meg fra barndommen. Derfor blogger jeg. 

Inne på min blogg har jeg fokus på det jeg mener er nærhet til det ekte og autentiske. Jeg synes det er viktig med alle livets nyanser. Men jeg er også sterkt kritisk til det presset vi mennesker underlegger oss selv, så jeg har begynt prosessen mot et saktere og mer bevisst liv. Et liv der vi er flinkere til å senke skuldrene, ta vare på oss selv, naturen, de gode øyeblikkene og menneskene rundt oss. Det har sitt utspring i mange år med psykisk sykdom, som jeg fremdeles lever med og jobber med. Jeg har troen på at vi kan leve liv med god livskvalitet selv om livet kan være vondt. Jeg er en høysensitiv og veldig følsom person, og derfor er tekstene mine ofte skrevet rett fra hjertet. 

Temaer jeg er opptatt av er:

- Mindfulness
- Slow living
- Bærekraftig mat og hjemmedyrking
- Livets nyanser
- Bruktfunn, og interiør som er personlig

Hvis du ønsker et samarbeid, vil ha annonseplass, eller bare vil sende meg en mail å si hei, kan du nå meg på julianne_rydberg@me.com. Jeg elsker post! 

Velkommen skal du være, her hos meg. 

Klemmer fra Julianne.